تبلیغات
بهترین کد های جاوا اسکریپت - ماهی قزل آلا
 
بهترین کد های جاوا اسکریپت
کد های جاوا اسکریپت مخصوص وبلاگ و وبسایت نویسان عزیز
                                                        
درباره وبلاگ

وبلاگ نویسان و وبسایت نویسان عزیز می توانند به ما نظر بدهند و هر کدی را که می خواهند درخواست بدهند.
ما سعی می کنیم تا 5 روز بعد از نظر شما این کد را در خدمتتان بگذاریم.
اوقات خوشی را برای شما آرزو مندم.
مدیر وبلاگ : 國王穆罕默德智能
نویسندگان
نظرسنجی
چی می خواین؟











آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 14 دی 1390 :: نویسنده : 國王穆罕默德智能
مواد لازم:
ماهی قزل الا = یک عدد
پودر سوخاری الیت = یک بسته
سویا سس= به مقدار لازم
نمک=به مقدار لازم
فلفل قرمز =به مقدار لازم
طرز تهیه:
ماهی قزل آلا را خالی کرده دمش را جدا می کنیم.
برش شکم ماهی را تا انتهای ماهی ادامه میدهیم، بعد سر ماهی را با یک دست گرفته دو انگشت را داخل شکم ماهی از دو طرف زیر ابشش ها فرو می کنیم تا به ستون فقرات (سیخ وسط ماهی) برسیم.
حالا در حالی که سعی می کنیم انگشتان از روی ستون مهره کنار نروند با فشار و ارام دست را بطرف دم ماهی می آوریم.
گوشت ماهی از استخوانها براحتی جدا می شود.
وقتی به انتها رسیدیم با یک چرخاندن سیخ رااز بالا هم جدا کرده سر ماهی را هم جدا می کنیم.
ماهی قزل الا سیخ گرفته را مثل سفره باز میکنیم روی آن سویا سس ریخته با دست به همه جای گوشت ماهی می مالیم بعد نمک بعد هم فلفل قرمز می پاشیم.
دست آخر یک لایه خیلی ضخیم پودر سوخاری الیت، حالا دو لایه ماهی را رو هم گذاشته و روی آن سلفون می کشیم ودر یخچال حداقل 6-8 ساعت می گذاریم بماند.
اینکار اب ماهی را جذب پودر سوخاری ها میکند و حالت نرم و ابدار ماهی قزل الا را به حالت برشته ماهی های جنوب مثل شوریده و کفشک نزدیک می کنه
بعد از این مدت از یخچال در آورده، تکه و سرخ کنید.
نوش جان





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : ماهی، قزل آلا، آشپزی،