تبلیغات
بهترین کد های جاوا اسکریپت - میگو پفکی
 
بهترین کد های جاوا اسکریپت
کد های جاوا اسکریپت مخصوص وبلاگ و وبسایت نویسان عزیز
                                                        
درباره وبلاگ

وبلاگ نویسان و وبسایت نویسان عزیز می توانند به ما نظر بدهند و هر کدی را که می خواهند درخواست بدهند.
ما سعی می کنیم تا 5 روز بعد از نظر شما این کد را در خدمتتان بگذاریم.
اوقات خوشی را برای شما آرزو مندم.
مدیر وبلاگ : 國王穆罕默德智能
نویسندگان
نظرسنجی
چی می خواین؟











آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 14 دی 1390 :: نویسنده : 國王穆罕默德智能
مواد لازم : 
میگو =1 كیلو 
پیاز =یك عدد ( درشت ) 
آرد= 2/3 لیوان 
آبلیمو =یك قاشق سوپخوری 
ماست= دو قاشق سوپخوری 
زعفران= نصف قاشق چایخوری 
تخم مرع= یك عدد 
نمك= به مقدار لازم 
بیكینگ پودر =یك قاشق چایخوری 
فلفل=به مقدار لازم 
طرز تهیه : 
ابتدا میگو را پوست كنده ، شسته و سپس درون آب پیاز ( یك عدد پیاز درشت را پوست كنده رنده كرده و آن را بین دو دست فشرده و آب پیاز را درون یك ظرف می ریزیم ) با مقداری آبلیمو و فلفل سیاه ریخته و مخلوط می كنیم . در ظرف را بسته و یك ساعت داخل یخچال قرار می دهیم . مایع مخصوص میگو پفكی را با مخلوط نمودن آرد ، تخم مرغ ، ماست ، زعفران ، بیكینگ پودر و نمك تهیه می كنیم ( مایع نباید زیاد سفت یا شل باشد ، در صورتیكه مایع سفت شد با اضافه كردن كمی ماست و اگر شل شد با افزودن آرد آن را درست می كنیم ) سپس میگوها را از آب پیاز خارج كرده و داخل مایع ریخته ، مخلوط كرده و در ظرف را گذاشته و نیم ساعت درون یخجال قرار می دهیم . 
یك ظرف كوچك ( برای اینكه روغن باید تمام سطح میگو را بگیرد ) نچسب را روی حرارت اجاق گاز قرارداده و داخل آن روغن ریخته و می گذاریم داغ شود ، پس از اینكه روغن كاملاً داغ شد حرارت را پائین كشیده و میگوها را یكی یكی داخل روغن می ریزیم وقتی یك طرف آن طلایی شد ، میگو را بر می گردانیم تا طرف دیگر آن نیز طلایی شود ، ضمناً حرارت باید طوری باشد كه روغن نسوزد .




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : میگو پفکی، میگو، پفکی، آشپزی،