تبلیغات
بهترین کد های جاوا اسکریپت - ماهی سوبور خوزستان
 
بهترین کد های جاوا اسکریپت
کد های جاوا اسکریپت مخصوص وبلاگ و وبسایت نویسان عزیز
                                                        
درباره وبلاگ

وبلاگ نویسان و وبسایت نویسان عزیز می توانند به ما نظر بدهند و هر کدی را که می خواهند درخواست بدهند.
ما سعی می کنیم تا 5 روز بعد از نظر شما این کد را در خدمتتان بگذاریم.
اوقات خوشی را برای شما آرزو مندم.
مدیر وبلاگ : 國王穆罕默德智能
نویسندگان
نظرسنجی
چی می خواین؟











آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 14 دی 1390 :: نویسنده : 國王穆罕默德智能
مواد لازم:
سبزی شامل یك سوم شنبلیله و دو سوم گشنیز (پاك كرده و خرد شده)=100 گرم 
تمر هندی=یك چهارم بسته (سیاه و ترش)
سیر= یك حبه
پیاز= یك عدد متوسط 
رب گوجه فرنگی= یك قاشق مرباخوری 
گردوی آسیاب شده =كمی
ماهی سوبور (ماهی كه در كارون یافت می شود)= یك عدد یا هر نوع ماهی جنوب كه قطری نسبتاً كم و قدی حداقل 30 سانت داشته باشند مثل راشكو
طرز تهیه:
ماهی را از وسط می شكافیم و باز پهن می كنیم. به طوری كه بتوانیم مواد زیر را روی آن بریزیم. تمر هندی را در یك لیوان آب حل می كنیم و با پشت چنگال از صافی رد می كنیم.سیر و پیاز خرد شده (خام)، سبزی خرد شده ، نمك و ادویه ، نصف تمر هندی، رب گوجه فرنگی و گردوی خرد شده را با هم مخلوط می كنیم. با قلم مو، باقیمانده تمر هندی را روی پوست ماهی می مالیم و در ظرف پیركس ، ماهی را به پشت ، پهن می كنیم و مواد فوق را (كه البته نباید ، آب تمر هندی، آبكی اش كرده باشد) كاملاً به صورت یك ورق روی ماهی پهن می كنیم (البته بجز روی سرش). سپس ، ظرف را به مدت 20-15 دقیقه در مایكروویو می گذاریم. در خوزستان، ماهی را بعد از اینكه مواد را رویش پهن كردند، در توری كباب می گذارند و دو تا دسته توری را با سیم سفت می كنند و سپس داخل تنور می گذارند. من ، توری را روی اجاق گازهای كباب پز هم گذاشته ام و خوب شده است. بعد از اینكه ماهی آماده شد؛ می توان با كلم سفید خلال شده و گوجه فرنگی ورق شده دور و بر ماهی را تزئین كرد. در خوزستان ، سوبور شكم پر را با برنج سفید می خورند.




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : ماهی، سوبور، خوزستان، آشپزی،