تبلیغات
بهترین کد های جاوا اسکریپت - فیله ماهی با سس کاری
 
بهترین کد های جاوا اسکریپت
کد های جاوا اسکریپت مخصوص وبلاگ و وبسایت نویسان عزیز
                                                        
درباره وبلاگ

وبلاگ نویسان و وبسایت نویسان عزیز می توانند به ما نظر بدهند و هر کدی را که می خواهند درخواست بدهند.
ما سعی می کنیم تا 5 روز بعد از نظر شما این کد را در خدمتتان بگذاریم.
اوقات خوشی را برای شما آرزو مندم.
مدیر وبلاگ : 國王穆罕默德智能
نویسندگان
نظرسنجی
چی می خواین؟











آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
مواد لازم:
فیله ماهی=8قطعه
دوغ یا ماست شیرین=1پیمانه
موز =1عدد
خامه =1پیمانه
سس مایونز=1قاشق سوپخوری
نمك و فلفل و پودر كاری= به میزان لازم
پنیر گودا=100 گرم
روغن مایع= 1/3 پیمانه
طرز تهیه:
فیله ماهی را در دوغ (بدون گاز)به مدت نیم ساعت بخوابانید .در این میان موز را پوست بكنید, قطعه قطعه كنید و با یك چنگال كاملاً له كنید , سپس به موز, خامه , سس مایونز, نمك , فلفل و پودر كاری را افزوده و خوب مخلوط كنید, پنیر را رنده كنید و نیمی از آن را با سس مخلوط كنید, فیله ماهی را كمی با روغن مایع چرب كنیدو در فر یا ماهیتابه كباب كنید و سپس سس راروی ماهی ها مالیده و رویش پنیر ریخته و به مدت 10 دقیقه در حرارت 300 درجه فارنهایت گذارده تا پنیرها آب شود. ماهی تازه را تا حد ممكن همان روز خرید مصرف كنید. در غیر این صورت می توانید آن را در كاغذ آلومینیوم بپیچید و به مدت 24 ساعت در یخچال نگهداری كنید. 




نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : قلیه، ماهی، سس، کاری، آشپزی،