تبلیغات
بهترین کد های جاوا اسکریپت - ماهی بلورین
 
بهترین کد های جاوا اسکریپت
کد های جاوا اسکریپت مخصوص وبلاگ و وبسایت نویسان عزیز
                                                        
درباره وبلاگ

وبلاگ نویسان و وبسایت نویسان عزیز می توانند به ما نظر بدهند و هر کدی را که می خواهند درخواست بدهند.
ما سعی می کنیم تا 5 روز بعد از نظر شما این کد را در خدمتتان بگذاریم.
اوقات خوشی را برای شما آرزو مندم.
مدیر وبلاگ : 國王穆罕默德智能
نویسندگان
نظرسنجی
چی می خواین؟











آمار وبلاگ
  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :
چهارشنبه 14 دی 1390 :: نویسنده : 國王穆罕默德智能
موادلازم:


ماهی سفید ۱عدد

ورق ژلاتین ۲ ورق 
آب 
۲پیمانه پودر ژلاتین 
۳قاشق سوپخوری سس مایونز 
۳ پیمانه خامه 
۲/۱ پیمانه روغن زیتون 
۳/۱ پیمانه 
آبلیمو

۳/۱ پیمانه 
نمک و فلفل 
به میزان لازم 

ماهی را به حالت بخار پز می پزیم . ورق ژلاتین را در دو پیمانه آب سرد به مدت ۲ دقیقه قرار می دهیم . بعد پودر ژلاتین را با پیمانه آب مخلوط کرده روی بخار آب می گذاریم تا حل شود . ورق ژلاتین را از آب سرد بیرون آورده و به محلول ژلاتین که روی بخار آب است , اضافه می کنیم . سس مایونز و خامه , آبلیمو و روغن زیتون را با مفتول به هم زده و محلول ژلاتین را به آن اضافه کرده کمی صبر می کنیم تا این مایه سرد شود. توجه داشته باشیم در حدی سرد شود که بتوانیم آن را روی ماهی بریزیم . اگر گرم باشد , وقتی روی ماهی می ریزیم , از اطراف آن تمام سس پایین ریخته می شود و اگر زیاد سر شده باشد, روی سطح ماهی یکدست نمی شود. ماهی را روی شبکه توری قرار داده, مایه آماده را روی آن می ریزیم . ممکن است نیاز باشد عمل ریختن مایه روی ماهی دوبار انجام گیرد . در این صورت محلول مایونز و ژلاتینی که از اطراف ماهی در سینی زیرین ریخته شود, مجدداً جمع آوری کرده در صورت نیاز کمی گرما داده و روی ماهی می ریزیم و مطابق تصویر تزئین می کنیم .





نوع مطلب : آشپزی، 
برچسب ها : ماهی، بلورین، آشپزی،